Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης

end11

 

Έχοντας ως στόχο την προώθηση της αυτοοργάνωσης σε διάφορες πτυχές της ζωής μας, τη στήριξη των καλλιτεχνών που κινούνται στα πλαίσια μιας αδιαμεσολάβητης και αντιεμπορευματικής νοοτροπίας, ένα σύνολο ανθρώπων αγκαλιάσαμε τις επιθυμίες μας και ενώσαμε τις δυνάμεις μας για τη δημιουργία της D.I.Y. Music Movement. Είμαστε μία συλλογικότητα που θεωρεί ότι κάθε είδους τέχνη όταν είναι απαγκιστρωμένη από εμπορευματικά πρότυπα , δομές και κάθε είδους εκμετάλλευσης, έχει άλλη γεύση, άλλη μαγεία, άλλη δυναμική. Είναι αυθόρμητη κι αληθινή.
Σα συλλογικότητα λειτουργούμε αυτό-οργανωμένα και αντι-ιεραρχικά ενάντια στη μουσική βιομηχανία και στη φίμωση της έκφρασης που επιβάλει το κράτος. Σκοπός μας είναι η δημιουργία των βάσεων για την πραγμάτωση των επιθυμιών μας ως μουσικοί, οργανοπαίχτες, τεχνικοί, DJ’s και όσων θέλουν να συμμετέχουν (ακόμα και ένα σκουπιδάκι που θα πεταχτεί στον κάδο και όχι στο χώρο είναι συμμετοχή).
Μετά από την πραγματοποίηση αρκετών συναυλιών και parties και αφού συνειδητοποιήσαμε ότι τα έξοδα του ηχητικού εξοπλισμού είναι δυσβάσταχτα, βάλαμε πείσμα να αποκτήσουμε τον απαραίτητο ηχητικό εξοπλισμό για τη διεξαγωγή αυτό-οργανωμένων μουσικών εκδηλώσεων. Ο δρόμος βεβαίως είναι μακρύς, αλλά ο,τι αξίζει απαιτεί προσπάθεια.

Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής μας της επιθυμίας, αποφασίσαμε να βάλουμε το πρώτο λιθαράκι με τη διοργάνωση ενός party οικονομικής ενίσχυσης, τα έσοδα του οποίου θα πάνε εξ’ ολοκλήρου στο ταμείο για την αγορά των μηχανημάτων. Γιατί όταν συνεργαζόμαστε με όρους αλληλεγγύης, ειλικρίνειας και αποφασιστικότητας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σπουδαία πράγματα. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι η μουσική έκφραση, που τόσο έχουμε ανάγκη, δεν αρχίζει και τελειώνει στα επιβεβλημένα εμπορευματικά καλούπια. Και αυτό το έχουμε αποδείξει και θα το αποδείξουμε με ακόμη πιο ηχηρό τρόπο στο μέλλον.

Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ . . .

“TA ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ”  ALEJANDRO JODOROWSKY

ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ D.I.Y. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

D.I.Y. Music Movement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *